AYDIN / İNCİRLİOVA - Acarlar İstiklal İlkokulu

Osman BEYOĞLU - Okul Müdürü

1980 Ekim ayı doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Konya-Akşehir´de tamamladıktan sonra lise eğitimini Afyon Lisesi´nde bitirmiştir.

2003 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi´nde Sınıf Öğretmenliği bölümünü tamamladıktan sonra,

2003 yılından itibaren Konya ili Yunak ilçesinde müdür yetkili öğretmen olarak görevine başladı.

2004 yılından itibaren Şanlıurfa ili, Harran ilçesinde sırasıyla müdür yetkili öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve kurucu okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2008 yılından itibaren Konya ili, Çeltik ilçesinde okul müdür vekili olarak görev yaptı.

2010 yılından itibaren Aydın ilinde, farklı okullarda müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı.

2023 yılından itibaren, okulumuz Acarlar İstiklal İlkokulu müdürü olarak görevine başladı.

Evli, iki çocuk babasıdır.