AYDIN / İNCİRLİOVA - Acarlar İstiklal İlkokulu

Nis

*İlkokullar Arası Çocuk Atletizm Yarışmalarında Okulumuz öğrencilerinden Büyük Başarı*

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlkokullar Arası Çocuk Atletizm Yarışmaları'nda" öğrencilerimiz hem bireysel hem de takım oyunlarında gösterdikleri başarı ile  madalya ve puanları topladılar.

Yarışmalar 3 kız 6 erkek takım halinde dört kategoride (atlama, koşu, atma, sıçrama) yapıldı.

Topladıkları puanlar ile ilçe üçüncülüğü başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bu başarıda emeği olan Tuana TAŞAR öğretmenimize ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni düzenlendi.

Mrt

Personel Tahliye ve Deprem Tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 85. Yıl Dönümünde Saygıyla Anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlu olsun.

Eyl

Temel eğitim kurumlarında öğrencilerimizin güne dinç,neşeli,zinde, başlaması ve sağlıklı yaşam için alışkanlıklar edinmesi için başlatılan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" etkinlikleri okulumuzda devam ediyor.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun

Nis

23 Nisan Kutlu Olsun

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller.